3 dagen Parijs bezoeken

Veel mensen die op zoek zijn naar een leuke stad om in te vertoeven kiezen er voor om voor hun volgende vakantie bijvoorbeeld een citytrip te boeken. Wanneer je op zoek bent naar een fijne, veelzijdige stad voor enkele dagen, dan zal je waarschijnlijk niet zo ver willen vliegen. Parijs vormt dan één van de beste, nabijgelegen bestemmingen die uitnodigt om te ontdekken. Van Parijs weten we dat het één van de meest aantrekkelijke steden is van Europa. Veel mensen willen er kennis gaan maken met enkele van ‘s werelds bekendste bezienswaardigheden en daarnaast is het ook mogelijk om er gewoon een romantisch weekend samen met uw geliefde te beleven. Ben je ook van plan om 3 dagen Parijs te bezoeken te beleven en wil je graag nu reeds enkele leuke tips krijgen? We vertellen je er graag alles over in dit artikel!

Top 5 die je zeker moet zien en doen:

  1. De Eiffeltoren – lees meer (tickets & prijzen)
  2. Arc de Triomphe (tickets & prijzen)
  3. Louvre Museum (tickets & prijzen)
  4. Notre-Dame van Parijs (tickets & prijzen)
  5. Paleis van Versailles en de prachtige tuinen (tickets & prijzen)

Veelzijdigheid troef in Parijs

Zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven staat Parijs in de boeken als één van de meest veelzijdige bestemmingen die er in Europa terug te vinden is. Dit uit zich niet alleen onder de vorm van een groot aanbod aan bezienswaardigheden, daarnaast zijn er ook heel wat leuke en gezellige restaurants in terug te vinden en zit het ook met de toeristische infrastructuur helemaal goed. Tijdens een citytrip naar Parijs zal je als bezoeker vaak van de ene verrassing in de andere vallen. Achter iedere hoek van deze stad valt er namelijk wel wat te beleven. Of je nu aangetrokken wordt door de warme uitstraling van het interieur van de restaurants of je naar binnen wordt gelokt door de typische Parijse muziek, je hoeft je in de Franse hoofdstad werkelijk geen moment te vervelen. Enkele plaatjes ter illustratie. Gewoon willekeurige zaken om een beeld te creëren:

Beste deals

3 dagen Parijs bezoeken met kinderen

Het spreekt voor zich dat niet alleen koppeltjes er voor kiezen om eens een vakantie in Parijs te ondernemen. Ook gezinnen met kinderen vinden het namelijk erg fijn om de geheimen van de lichtstad te ontdekken. Ben je ook van plan om met gezinnen een uitstap te maken naar de lichtstad? In dat geval zijn er heel wat leuke zaken die je er kan beleven. Zo kan je in Parijs genieten van de wondere wereld van Disneyland Parijs, maar kan je er ook je kinderen kennis laten maken met enkele van de leukste en bekendste bezienswaardigheden die er in de wereld terug te vinden zijn. Even een uitstapje maken naar de top van de Eiffeltoren om te kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad is wat dat betreft beslist interessant te noemen! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, 3 dagen Parijs met de kinderen hoeft absoluut nooit saai te zijn! Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen zijn er telkens wel boeiende activiteiten te plannen.

Goedkoop 3 dagen Parijs boeken

3 dagen Parijs bezoeken hoeft helemaal niet duur te zijn, in tegendeel. Verschillende touroperators en reisorganisaties bieden hun klanten namelijk op regelmatige basis de mogelijkheid om een vakantie te boeken die veel voordeliger is dan de standaard kostprijs. Op deze manier kan je toch genieten van alle voordelen die de stad Parijs met zich meebrengt en dat tegen een uitermate voordelig prijskaartje. Het mag dan ook duidelijk zijn, denk je er over na om gedurende enkele dagen een uitstap te ondernemen naar een leuke Europese hoofdstad? In dat geval is Parijs voor jou ongetwijfeld zeer interessant te noemen!

Bekijk alle aanbiedingen