Romantisch hotel parijs

Omtrent Parijs kan men veel schrijven. De stad staat bekend als lichtjesstad, maar ook als stad der romantiek. Jonge koppeltjes trekken massaal naar de hoofdstad om de liefde te bezegelen. De Eiffeltoren was al vaker het toneelspel van verlovingen en op de Pont de l’Archevêché hangen duizenden liefdesslotjes. Een romantisch weekendje boeken in Parijs is dan ook een goed idee indien je de geliefde wenst te verrassen met een aangenaam cadeau.

aanbod hotels

Bekijk het aanbod eens op booking.com en voor je het weet heb je een romantisch hotel in Parijs beet. Dit houdt dan in dat er een fles champagne aanwezig is in de kamer of dat je gebruik mag maken van een sauna of dergelijke (in die zin kan men het ook een verwenweekend noemen). Voor de rest wordt de romantische sfeer door het koppel zelf gecreëerd natuurlijk.

Beste deals

Een romantisch hotel in Parijs zoeken dien je dus met een korrel zout te nemen. Je kunt bijvoorbeeld even goed een normaal (misschien wel goedkoper) hotel kiezen en vervolgens zelf een fles champagne en wat massageolie meebrengen om zo de kamer in een romantisch sfeer onder te dompelen. Omtrent één ding zijn we het allen één: de stad Parijs is de geschikte plek om eens lekker romantisch te doen. Samen een liefdesslotje hangen om vervolgens een wandeling te maken langs de belangrijkste bezienswaardigheden (indrukwekkende gebouwen), het hoort er allemaal bij. Neem even een kijkje op booking.com of Weekenddesk.be en voor je het weet werd een hotel geboekt en kun je gaan genieten van de stad.




Bekijk alle aanbiedingen