Romantisch weekend Parijs arrangement

romantisch weekendje

Parijs staat onder meer gekend als de stad der liefde. Jaarlijks trekken duizenden jonge koppeltjes dan ook naar de stad om er zo hun liefde te bezegelen. Bij dergelijke romantische trip hoort uiteraard ook een romantisch hotel. Uiteraard zijn er ook aanbieders van een romantisch weekend Parijs arrangement. Hotels zijn dan net dat tikkeltje meer op de romantiek gesteld en dan betaal je extra voor bepaalde zaken: denk dan onder meer aan een fles cava bij aankomst, rondvaart op de Seine inbegrepen bij het verblijf of een diner.

Beste deals

Het hotel kan zeker helpen bij het creëren van de romantische sfeer, maar zelf een duit in het zakje doen is noodzakelijk. Dan denken we bijvoorbeeld aan een romantische avondwandeling door de stad alwaar eens halt wordt gehouden aan de Pont des Arts. Daar kan een liefjesslotje gehecht worden aan de brug, om de eeuwige liefde te bezegelen. Het sleuteltje smijt je dan – zoals de traditie het wenst – in de Seine. De stad straalt – mede dankzij de vele prachtige bouwwerken – rijkdom en romantiek uit. Ergens een avondmaal nuttigen op een terras zal zeker en vast ook helpen bij het creëren van wat romantiek.

Arrangementen van romantische weekendjes kun je vinden bij onderstaande aanbieder. Gewoon even aangeven dat je naar Parijs wenst te gaan en ook even het thema ‘Romantisch’ aanduiden en voor je het weet verschijnen er tientallen mogelijkheden. Kijk welk Parijs arrangement het beste past bij je budget, boek en dan rest jullie slechts één zaak: aftellen en genieten van het weekend Parijs.Bekijk alle aanbiedingen