Romantisch weekendje Parijs

Parijs staat niet voor niets bekend als de stad der liefde. Nog beter is dat Parijs op slechts 300 kilometer van Brussel ligt. Een citytrip is dus zeer gemakkelijk te regelen voor de romantische zielen onder ons. Bij een romantisch weekendje Parijs hoort uiteraard een romantische sfeer. Hotelketens helpen alvast en bieden bepaalde zaken aan. Een fles champagne bij aankomst, massageolie, rozenblaadjes op het bed, een sauna, … Het is allemaal mogelijk. Uiteraard helpt niet alleen het hotel een romantische sfeer creëren, ook de stad zelf doet een duit in het zakje. De verlichting en de grootse bezienswaardigheden zijn hier voorbeelden van. Een extra tip: een liefdesslotje hangen aan de Pont des Arts wordt aanzien als het teken voor eeuwige liefde. Punten scoren bij de vriendin doe je dus door af te zakken naar de brug met dergelijk hangslotje in de hand.
romantisch Parijs

Het hoeft geen betoog dat de stad niet enkel voor romantische koppeltjes interessant is. Er valt enorm veel te beleven en een weekendje vullen is dan ook kinderspel. Mocht je aan het kijken zijn om de vriend(in) te verrassen met een romantisch verblijf, dan kan het zeker geen kwaad om onderstaand aanbod romantische hotels eens te bekijken. Bij thema is het dan een goed idee om ‘romantisch’ te nemen en vervolgens de stad Parijs te selecteren. Meteen verschijnt een groot aanbod en dan kun je kijken wat het best past bij je idee van ‘een romantische citytrip’.

Beste deals

Op booking.com vindt u bijvoorbeeld duizenden hotels. Van design tot basis en van zeer goedkoop tot extravagant duur. Ook qua romantiek valt er veel te regelen. Eens een kijkje nemen kan dus zeker en vast geen kwaad bij het plannen van uw citytrip.

Richting het hotel trekken die je  trouwens best per trein. Eenmaal in de stad is alles zeer gemakkelijk bereikbaar met de metro. Dus een hotel boeken waarbij vlakbij een metrohalte ligt is een groot pluspunt.Maak van je romantisch weekendje Parijs een leuke ervaring en vergeet zeker niet om de tips op deze site eens door te nemen. Alvast veel plezier.

Bekijk alle aanbiedingen