Goedkope citytrip Parijs

Bij het plannen van een vakantie of een citytrip dienen we altijd rekening te houden met het budget. Bepaalde personen willen genieten en luxueus vertoeven in de stad. Anderen wensen liever de stad te verkennen en zo weinig mogelijk uit te geven. De zoektocht naar goedkope citytrips naar Parijs is dus gestart. In dit artikel geven we enkele handige tips om de kosten te drukken.

Vervoer naar Parijs

herkenningspunt metro Parijsde beste manier om af te zakken naar de miljoenenstad is per trein. Eenmaal aangekomen in Paris Nord is het duidelijk dat alle hoeken van de stad bereikbaar zijn met de metro. In het begin is het wat zoeken, maar al vlug blijkt dat de metro de toerist goedkoop en efficiënt ter plaatse brengt. De wagen (ook al beschik het hotel over een eigen parkeerplaats) is een duurder alternatief. De verkeersopstoppingen en gebrek aan veel te dure parkeergelegenheid zijn de grootste minpunten. Het is een groot pluspunt indien uw hotel bij dergelijke metrohalte ligt. Er zijn best een hoop haltes en de kans is dus groot dat er een metrolijn in de buurt ligt. De uitstapjes zo plannen dat met een enkele rit meerdere bezienswaardigheden kunnen worden bezocht

Beste deals

Hotel in Parijs

in Parijs kunnen we duizenden hotels vinden. Van extravagant duur tot zeer goedkoop. We raden je aan om het aanbod eens te bekijken. Altijd zijn er wel leuke aanbiedingen te vinden en dan is het mogelijk om te genieten van een korting tijdens het verblijf. Indien het hotel niet in het centrum ligt (iets duurder), dan is de nabijheid van en metrolijn wel een vereiste. Deze brengt je binnen geen tijd naar alle bezienswaardigheden. Echt goedkoop maak je het door te vertoeven in een herberg. Uiteraard is de luxe daar iets minder.

Goedkoop in Parijs

Een goedkope citytrip plannen in Parijs is eigenlijk je eigen verdienste. Ter plaatse geld uitgeven zal wellicht de grootste hap uit het budget zijn. Geld besparen doe je bijvoorbeeld door niet altijd op restaurant te gaan eten en zelf te zorgen voor een maaltijd. Het uitgavepatroon zal dus onder de loep moeten worden genomen. Op onze bevriende site (zie rechts in het menu) is het mogelijk om een groot aanbod aan hotels te vinden. Neem eens een kijkje en bepaal vooraf je budget. Een verwenweekend waarbij een sauna in de kamer een vereiste is zal bijvoorbeeld iets duurder zijn dan een basiskamertje.

Bekijk alle aanbiedingen