Weekend Parijs

Veel mensen die er voor kiezen om kennis te maken met de Franse hoofdstad Parijs kiezen er voor om een weekendje te boeken. Een weekendje Parijs mag dan op het eerste zicht kort lijken, tijdens deze twee of drie dagen kan je een groot deel van de stad ontdekken. Zo zijn er enkele van ‘s werelds bekendste bezienswaardigheden terug te vinden, kan je er heerlijk genieten in één van de prachtige en sfeervolle restaurants en uiteraard mag er ook niet vergeten worden dat Parijs de stad van de romantiek is! Na het ondergaan van de zon krijgt de Franse hoofdstad een compleet nieuwe uitstraling en dat heeft zo haar impact op haar bezoekers. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een leuke bestemming om een weekend door te brengen met je partner of samen met de kinderen? In dat geval zal Parijs ongetwijfeld de verwachtingen weten in te lossen!

Bekijk de aanbiedingen:

Voor wie niet kan wachten en meteen de aanbiedingen wenst te bekijken, raden we booking aan. Een zeer goede aanbieder met een enorm aanbod aan hotels. Of het nu een romantisch, gastronomisch of ontspannend weekendje wordt, voor elke doelgroep zijn er wel aanbiedingen te vinden. Neem even een kijkje en voor je het weet is er een citytripje geboekt.

boek direct

Bezienswaardigheden Parijs bezoeken

Wie zegt dat je tijdens een weekend Parijs niet veel van de stad kan ontdekken is er waarschijnlijk nog nooit geweest. Feit is namelijk dat het centrum van Parijs beknopter is dan je zou denken, althans wanneer het aankomt op het bezoeken van enkele van de populairste bezienswaardigheden. De Eiffeltoren kan bijvoorbeeld probleemloos worden gecombineerd met een bezoek aan de Arc de Triomphe welke is terug te vinden aan het einde (of het begin, zo je wil) van de bekende winkelboulevard Champs-Élysées. Iets verder vinden we vervolgens het Place de la Concorde terug waarna het slechts even wandelen is in de richting van Het Louvre. Op deze manier kan je in geen tijd kennismaken met enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Parijs en van de wereld. Enkele sfeerbeelden:

Beste deals

Romantische citytrip Parijs

Er zijn weinig steden in Europa terug te vinden die zoveel romantiek uitstralen als Parijs. Of het nu de typische Franse muziek is of de gezellig ouderwetse restaurants, in Parijs hangt een unieke sfeer die je in geen enkele andere stad zal ervaren. Die sfeer lijkt ook overdag de bezoekers van Parijs in haar greep te hebben, maar na het ondergaan van de zon zorgt de sfeervolle verlichting voor net die extra touch. Dan zijn niet alleen de straten sfeervol verlicht, maar ook de bezienswaardigheden baden in een vuurzee waardoor ze een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Tel daarbij de vele brugjes over het water op alsook de mogelijkheid om een boottochtje te maken over de Seine en je begrijpt meteen waarom Parijs één van de bekendste bestemmingen is voor romantische uitstapjes.

Goedkoop weekend Parijs boeken

Parijs is niet alleen één van de bekendste steden van Europa, daarnaast staat ze er ook om bekend één van de duurdere plaatsen te zijn om een citytrip door te brengen. Toch hoeft dat niet altijd het geval te zijn. Ook de hotels en andere accommodaties in Parijs pakken immers op regelmatige basis uit met de nodige aanbiedingen waardoor een overnachting meteen een behoorlijk stuk voordeliger wordt. Dit zorgt er voor dat ook mensen die slechts over een beperkt reisbudget beschikken zonder probleem de mogelijkheid hebben om Parijs te gaan ontdekken. We raden je aan om eens onze partnersite te bekijken. Aldaar is het mogelijk om een keuze te maken tussen honderden hotels in Parijs (centrum). Van extravagant duur tot zeer goedkoop. Er is voor ieder wel wat wils. Neem even een kijkje en voor je het weet ben je zelf de trappen van de Eiffeltoren aan het bestijgen.

Bekijk alle aanbiedingen