Goedkope hotels Parijs

Citytrips zijn populair in België. Londen, Parijs, Praag, Boedapest, Barcelona, Amsterdam en andere steden staan op het verlanglijstje. Londen is samen met Parijs één van de populairste bestemmingen. Het is ook niet vreemd. Parijs, de stad der romantiek, ligt op ongeveer 300 kilometer van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar per trein er per wagen. Als u op deze pagina terechtgekomen bent via een zoekmachine, dan is de kans groot dat u binnenkort zelf Parijs eens gaat bezoeken. Op deze site is het mogelijk om informatie door te nemen aangaande de bezienswaardigheden, de do’s en don’ts . Ook zijn er ervaringen te vinden, informatie over de weekend Parijs bongobon en meer.

In dit artikel zullen we aantonen dat Parijs bezoeken niet perse duur hoeft te zijn. Er zijn namelijk voldoende goedkope hotels in Parijs. Bij een citytrip speelt het hotel vaak niet echt een primaire rol. Veelal dient het enkel ter overnachting (en ontbijten is ook handig). Ook de ligging speelt een belangrijke rol. Het is namelijk de bedoeling dat u niet veel tijd verliest met pendelen. Een stedentrip duurt vaak maar 2-4 dagen en in die tijd is het dan ook de bedoeling dat er veel wordt bezocht.

Vervoer naar Parijs

Alvorens u kijkt voor een hotel is het belangrijk om het vervoer naar Parijs te regelen. De meest efficiënte en voordelige wijze is wellicht per trein. Een beetje op voorhand online tickets bestellen en dat kost ongeveer 100 euro (dit is dan heen en terug voor 2 personen). Een rit van Rijsel naar Parijs met de TGV duurt een uur en u komt dan aan in Parijs Noord. Daar kunt u meteen met het openbaar vervoer reizen naar uw hotel. Per wagen raden we af, dit is duurder en rijden in de hoofdstad van Frankrijk is niet aangenaam. Parkeergelegenheden zijn schaars en duur en alles is toch goed te doen met de metro. Goedkoop naar de lichtstad dankzij een trein naar parijs.

Beste deals

Goedkoop hotel in Parijs

Samen met het aankopen van de treintickets, kijkt u voor een plaats om te slapen. Citytrips zijn onder meer een populair gegeven onder jongeren en bijgevolg is het belangrijk om de kosten te drukken. Een stedentrip hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Parijs kent een gigantisch aanbod aan logeerplaatsen. Dit kan gaan van zeer goedkoop tot extravagant duur. Een basisprijs voor een hotel is ongeveer 50 euro per persoon per nacht (ontbijt inbegrepen). Voor die prijs logeer je vlakbij het centrum. Uiteraard kan het ook een stuk goedkoper. Bij een jeugdherberg is er minde luxe, maar daar kun je reeds intrekken voor zo’n 20 euro per nacht. We raden je aan om het aanbod eens te bekijken op booking. Daar is het dan ook mogelijk om lopende aanbiedingen te bekijken. Op deze manier kun je genieten van een extra korting gedurende het verblijf. Gewoon even de data selecteren (aankomst, vertrek), de eisen (budget en dergelijke) en het systeem zoekt automatisch naar de beste deals. Kijk even naar de ligging van het hotel, vergelijk de prijzen wat en bekijk ook even de aangegeven scoren. Zoek naar de goedkope hotels in Parijs en zo zult u budgetvriendelijk reizen. Veel plezier!

Bekijk alle aanbiedingen