Last minutes Parijs

Bij reizen naar de zon en de sneeuw ziet men het vaker voorvallen, het fenomeen van de last minutes. Hotels hebben nog een paar kamers vrij en onder het motto: ‘verhuren aan een lage prijs is beter dan niets’ proberen ze dan nog rap de kamers te verhuren. Rap beslissen is dan de boodschap, want deze koopjes zijn gegeerd. Het grootste voordeel is natuurlijk de lagere prijs (en soms ook de zekerheid van goed weer). Nadeel is dan weer dat de keuze beperkt is. Wachten tot het laatste moment neemt een deel van de zekerheid weg. Het is namelijk niet overal mogelijk om te logeren aan lagere prijs.
Last minutes Parijs
Ook bij stedentrips is het mogelijk om te beslissen op het laatste moment. Wanneer men de stad der romantiek wenst te bezoeken, dan is het verstandig om de last minutes Parijs eens te bekijken. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat men het weerbericht kan afwachten. Een week/enkele dagen voor vertrek toch maar even kijken of de zon van de partij zal zijn en dan pas boeken is de boodschap. In Parijs is het altijd mogelijk om een (goedkoop) hotel te vinden en afwachten is dus niet zo’n groot risico (wel kan het problemen opleveren met de trein. Immers, daar kunnen de goedkopere tickets wel reeds de deur uit zijn).

Beste deals

We raden je aan om de last minutes van booking eens te bekijken. Gewoon aanduiden dat Parijs de eindbestemming is en kijken welke hotels een interessante korting kunnen aanbieden gedurende uw verblijf. Voor je het weet is het hotel geboekt en kun je genieten van de Citytrip naar Parijs.

Bekijk alle aanbiedingen