B&B in Parijs

Zoek hier een goedkope Bed & Breakfast in Parijs >>

In Parijs logeren is geen moeilijk opdracht. Net zoals in alle andere toeristische steden kan men opmerken dat er een groot aanbod aan slaapgelegenheid is. In eerste instantie denken we uiteraard aan hotels en in mindere mate ook aan appartementen. Voor andere doelgroepen zijn campings en jeugdherbergen in het leven geroepen. In dit artikel bespreken we of het mogelijk is om in Parijs in een B&B te overnachten.
koffie op terras Parijs
Een B&B boeken in Parijs is zeker mogelijk – al moeten we meteen melden dat er niet echt een groot aanbod is. Wellicht is de moordende concurrentie van hotels en appartementen de oorzaak. Net zoals bij andere slaapplaatsen kan men opmerken dat de keuze zeer divers is: van extreem duur tot best goedkoop. We raden je aan om het aanbod eens te bekijken op de site van onderstaande aanbieder.

Beste deals

Voorbeeld van een bed and breakfast in Parijs:

B&B in Parijs

Net zoals bij hotels raden we aan om eerst even rond te kijken. Welke score krijgt de bed and breakfast? Ligt er in de onmiddellijke omgeving een metrohalte zodat de bezienswaardigheden vlot bereikbaar zijn? Is het mogelijk om de wagen gratis te parkeren in de nabije omgeving (zeker handig indien je met de wagen wenst af te zakken richting de stad – iets wat weinigen aanraden). Indien specifiek gezocht wordt naar een overnachting in Parijs centrum, dan zal de zoektocht eerder ontgoochelend zijn. Een hotel is dan misschien een betere optie.

Met andere woorden: bekijk het aanbod van de B&B Parijs eens en voor je het weet vertoef je ergens in de stad. Wij wensen jullie alvast veel plezier.

Bekijk alle aanbiedingen