Luxe hotel Parijs

Een weekendje Parijs boeken is voor iedereen een andere ervaring. De één wenst bijvoorbeeld een goedkoop hotel. Doorheen de dag zullen deze personen de stad ontdekken en het hotel dient enkel om te overnachten + ontbijt. Aan de andere kant zijn er ook meer mensen gesteld op luxe. Qua hotels is er geen gebrek in Parijs en voor alle doelgroepen is er wel wat wils. Op deze pagina bespreken we hoe het zit met de luxe hotels in Parijs.
Luxe hotel

In eerste instantie is het natuurlijk noodzakelijk om te melden dat luxe – net zoals goedkoop – een relatief begrip is. Voor de één is luxe een kamer met een mooi zicht en een fles cava bij aankomst en voor de ander is het dan weer een combinatie van een grote kamer met groot bed, aanwezigheid van sauna en binnenzwembad, royaal ontbijt, hartje centrum, … De eisen zullen uiteraard de prijs beïnvloeden. Zo is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om te overnachten aan 1000 euro per persoon in de stad. Een luxe weekendje hoeft helemaal geen fortuin te kosten.

Beste deals

Een mooie verzameling van luxe hotels in Parijs kun je bekijken op onze partnersite. Droom even lekker weg en bekijk welke luxe je krijgt indien je in de duurste hotels van de stad een overnachting boekt. We raden je aan om zeker te kijken naar de promoties. Op die manier kun je aardig wat korting krijgen bij een overnachting en genieten van meer luxe voor dezelfde prijs. Een luxe hotel in Parijs of niet, hoe dan ook: we hopen dat je geniet van de Parijs citytrip. Lees de tips eens door en voor je het weet is de planning deels gedaan.

Bekijk alle aanbiedingen