Weekend Parijs voor 2

Parijs is een prachtige en fantastische stad om te ontdekken, maar zeg nu zelf, een stad ontdekken is toch zoveel leuker met 2? Een weekend Parijs voor 2 staat dan ook hoog op de verlanglijst van menig persoon. Na afloop van dit artikel zult u begrijpen wat Parijs zo geschikt maakt om met 2 te ontdekken. Allereerst is er natuurlijk het romantische aspect. Venetië mag dan romantisch zijn, eigenlijk is er maar één echte stad van de romantiek en dat is Parijs. Iedere hoek van de straat straalt en ademt romantiek uit en u valt van het ene romantische plaatsje letterlijk in het andere. Of u nu vooral naar Parijs gaat om kennis te maken met de culturele bezienswaardigheden of u gewoon eens gezellig en vooral ook lekker wenst te eten in een typisch Parijse bistro, een weekend Parijs voor 2 is iets wat u altijd bij zal blijven.

Het spreekt voor zich dat u tijdens uw weekend ook een plaats nodig heeft om te overnachten. Parijs is een toeristische stad die door de jaren heen heel wat geld heeft geïnvesteerd in deze sector. Bekende hotelketens hebben hun intrede gedaan in de stad terwijl bezoekers de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen allerhande 3, maar ook 4 en zelfs 5-sterrenhotels. Koppeltjes die iets meer privacy op prijs stellen kunnen er op de koop toe voor kiezen om geen gebruik te maken van een hotel, maar wel van een gezellig appartementje. Denk ook niet dat deze appartementen steeds buiten het centrum zijn gevestigd. Enkele gerenommeerde appartementen bevinden zich zelfs op een steenworp afstand van de bekende Avenue des Champs-Élysées. Sterker nog, als citytripper beschikt u zelfs over de mogelijkheid om net buiten Parijs een heuse bungalow te huren. Vooral voor een alleenstaande ouder met kind is dit een unieke ervaring. U loopt vanuit het bungalowpark ook zo het prachtige Disneyland Parijs binnen, dus wat wilt u nog meer? In ieder geval biedt Parijs u zoals u ziet heel wat mogelijkheden om met twee te overnachten.

Beste deals

De meeste mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om een weekend Parijs voor 2 te boeken zullen dit natuurlijk niet zozeer doen voor hun en hun kind. De meeste citytrippers die een bezoekje brengen aan Parijs zijn dan ook vaak koppeltjes die gewoon een leuk en romantisch weekend willen beleven. Zoals gezegd wordt Parijs meermaals de stad van de romantiek genoemd en dat is ook in het straatbeeld terug te zien. Een rondvaart op de Seine is voor veel koppeltjes het hoogtepunt van hun bezoek aan Parijs. Heerlijk in een bootje zitten terwijl de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad aan je voorbij glijden is voor iedereen genieten. Tel daarbij de muzikanten onder de bruggen op die hun beste beentje voorzetten om het geheel nog romantischer te maken en we zijn er van overtuigd dat u, uw bezoek aan de lichtstad niet snel zult vergeten.

Tot slot nog een kleine tip voor wie een weekendje Parijs met 2 wenst te boeken. Zoals net aangehaald wordt Parijs maar wat vaak de stad van het licht genoemd. Dit geeft eigenlijk reeds aan dat het een absolute must is om Parijs ook eens ‘s avonds of zelfs ‘s nachts te ontdekken. Parijs mag overdag dan romantisch zijn, we garanderen u dat de romantiek er vooral na het vallen van de avond overal vanaf druipt. Zeg nu zelf, ook u ziet toch veel liever de Eiffeltoren badend in een vurig gele gloed dan als gewone grote metalen constructie?

Bekijk alle aanbiedingen