Design hotel Parijs

Stedentrips zijn er in vele maten. Indien we spreken over een weekendje Parijs dan bedoelen we in de meeste gevallen het boeken van een gewoon (standaard)hotel met het ontbijt inbegrepen. De bedoeling is dan de stad te verkennen en er gaat minder aandacht naar het soort hotel. Dit dient enkel ter overnachting en een gewone kamer voldoet dan veelal. Het kan uiteraard ook anders. Bij een romantisch tripje hoort bijvoorbeeld een saunagedeelte in het hotel en bij een luxueus verblijf mag het net dat tikkeltje meer zijn. Liefhebbers van design kunnen dan weer een design hotel boeken.

Bekijk hier alvast twee aanbiedingen. Staar jezelf niet blind op de prijs – een design hotel hoeft geen honderden euro’s per nacht te kosten. Klink eens door, bekijk het aanbod en voor je het weet vertoef je zelf in de stad der romantiek.

Beste deals

Design hotels

Het is een moeilijke opdracht om het woord ‘design hotel’ te definiëren. Kamers uitgerust met wat kunstwerken en leuke meubels zijn niet automatisch onder de noemer design te vatten. We adviseren je om eens enkele aanbieders onder de loep te nemen en kijken wat zij onder die noemer verstaan. Design hotels zijn over het algemeen iets duurder en dus is het zeker interessant om te vergelijken. Dus bekijk het aanbod eens en probeer je definitie van design te visualiseren in een hotelkamer en voor je het weet heb je de perfecte kamer gevonden. Misschien logeer je wel in een trendy budgethotel dat design hoog in het vaandel draagt. Echter, zoals reeds gezegd: de term designhotel kan men op verschillende manieren interpreteren en het is dus maar de vraag in welke mate de visies (van de hoteleigenaar en van de toerist) overeenstemmen.

Bekijk alle aanbiedingen