Goedkoop overnachten in parijs, waar?

Citytrips maken is een leuke bezigheid. Het is altijd een verrijking om vreemde steden de ontdekken. Uiteraard heeft men geld en tijd nodig om andere steden te bezoeken. Het idee dat vliegreizen en citytrips enkel voor personen met veel middelen is, is verleden tijd. Een stedentrip hoeft helemaal niet duur te zijn. De belangrijkste kost is veelal de overnachting . In dit geval bespreken we hoe het mogelijk is om goedkoop te overnachten in Parijs. 

Echt goedkoop overnachten doe je in een jeugdherberg of hostel. Na een korte zoektocht op het net merk je dat er heel wat zijn in Parijs. De prijs begint reeds bij 15 euro voor een nacht. Merk dan natuurlijk wel op dat de luxe niet alles is. Een kamer voor 1 persoon (of 2 personen) is vaak niet gegarandeerd en ontbijt moet je vaak apart betalen. Voor wat meer comfort verwijzen we je graag door naar een hotel. De richtprijs is 50 euro per nacht per persoon (inclusief ontbijt). De prijs zal afhangen van bepaalde factoren (dan denken we bijvoorbeeld aan de ligging of het aangeboden comfort). Een overnachting hoeft niet duur te zijn. Iets minder comfortabele hotels kiezen en gebruik maken van aanbiedingen zal helpen bij de zoektocht naar een goedkope overnachting in Parijs.

Beste deals

Bij een weekendje weg kan ook worden geopteerd voor een appartement. Daar is een eigen keuken voorzien en dus is het mogelijk om ‘s avonds zelf te koken. Ideaal voor de geliefde te verrassen gedurende een romantisch weekendje. Op deze manier is het ook mogelijk om te besparen op restaurantbezoekjes en over het algemeen komt de trip dan goedkoper uit.

Hoe dan ook: goedkoop overnachten in Parijs doe je door het aanbod eens te inspecteren. Kijk welke hotels momenteel acties hebben lopen en op die manier is het mogelijk om aan een verminderde prijs te logeren. Neem eens een kijkje op de site van onze partnersite. Gewoon een paar data ingeven en dan selecteren op prijs. Weet natuurlijk dat niet enkel de prijs interessant is. Ook de ligging en de service zijn best belangrijk om er een aangenaam weekendje Parijs van te maken.

Bekijk alle aanbiedingen