Weekendje weg last minute

De last minute kent de laatste jaren een ferme opmars. Op het laatste ogenblik beslissen betekent dan dat de reiziger mag rekenen op een (ferme) korting. Het principe is namelijk: een verhuurde kamer is hoe dan ook beter dan een niet geboekte kamer en dus proberen de hotelketens nog rap de kamers te vullen. Natuurlijk is er na dit belangrijke voordeel ook een groot nadeel aan verbonden: de keuzevrijheid. Niet alle hotels zijn nog beschikbaar en men kan dus maar kiezen uit de beschikbare mogelijkheden. Bij zomerreizen dient men dan ook nog eens rap te beslissen, of de kans bestaat dat iemand eerder was en dat er plots geen plaats meer is op het vliegtuig.
op citytrip vertrekken

Beste deals

Bij weekendjes weg zijn er ook last minutes, maar daar noemt men het eerder ‘aanbiedingen’. Wanneer je bijvoorbeeld pas op het laatste nippertje wenst te beslissen dat je een weekendje weg wenst te boeken, dan zul je opmerken dat het bijna altijd mogelijk is om nog hotels te vinden. In grootsteden is er dan ook een enorm aanbod aan overnachtingen en er zijn altijd wel aanbiedingen te vinden. Zoek bijvoorbeeld maar eens op ‘weekendje weg last minute Parijs’ – meteen krijg je honderden hits van hotels die een kamer proberen te verhuren en de prijzen variëren sterk. We raden je aan om het aanbod eens te bekijken en rekening te houden met enkele factoren (de prijs, het aanbod, de reviews op het internet en dergelijke). Meerdere sites bieden ook zogenaamde aanbiedingen aan. Dit kan zeker interessant zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een hotel pal in het centrum hebben met een uitstekende service voor een schappelijke prijs. Natuurlijk dien je deze ‘kortingen’ kritisch te bekijken. De ene aanbieding is namelijk de andere niet.

We kunnen dus niet anders dan besluiten dat een last minute weekendje weg geen enkel probleem hoeft te zijn. Het aanbod aan hotels is in zowat alle hoofdsteden enorm en dus zijn er steeds plaatsen om te overnachten. Wens je vanavond nog ergens te overnachten in een stad, dan dien je gewoon rap even een kamer te boeken en vanavond overnacht je reeds in een hotel of een appartement. Aanbieders dienen ook dynamisch te zijn, want de concurrentie van andere aanbieders van weekendjes weg is moordend. Ben je dus van plan om binnen hier en enkele dagen een citytrip te boeken, neem dan zeker en vast een kijkje op onze partnersite.

Bekijk alle aanbiedingen