Valentijnsweekend Parijs

Romantiek in Parijs
Valentijnsdag valt op 14 februari en het is de dag dat geliefden elkaar extra in de bloemetjes zetten. Stiekem is het een commercieel gedoe waar bloemenverkopers hun verkoop spectaculair zien stijgen. Cadeautjes geven en krijgen is leuk en in België en Nederland is de dag best populair. Een cadeautip (eens iets anders dan bloemen of pralines): een valantijnsweekend naar Parijs.

Beste deals

De keuze voor Parijs is redelijk simpel. In eerste instantie is de stad gemakkelijk bereikbaar en dus de ideale plek voor een weekendje dichtbij en in tweede instantie noemt men Parijs niet voor niets stad der romantiek. Gedurende de periode van Valentijn kan men op sites van aanbieders van weekendjes steevast specifieke arrangementen vinden. De zoektocht naar ‘romantische weekendjes‘ of een ‘valantijnsweekend’ kan dus beginnen. Eigenlijk kan men dit gewoon het best omschrijven als een gewone stedentrip, maar dan met een extra romantische toets. Denk dan bijvoorbeeld aan een fles cava op de kamer bij aankomst of de aanwezigheid van sauna en jacuzzi. Het spreekt voor zich dat deze services niet gratis zijn. Een Valentijsweekendje naar Parijs plannen zal ook de nodige inspanning vergen.
brug in Parijs
De romantiek dient voor een deel zelf te worden gecreëerd – een romantische wandeling, samen de Eiffeltoren beklimmen en een liefdesslotje hangen aan de befaamde brug kan zeker helpen bij de planning.Een valentijnsweekend naar Parijs boeken begint bij onze partner. Bekijk het aanbod eens en voor je het weet beleef je een romantische tijd in de stad van de romantiek!

Bekijk alle aanbiedingen