Romantisch weekendje weg – een idee

Wanneer u op het punt staat om uw vriendin aangenaam te verrassen, dan is het hoogtijd om onderstaand artikel eens door te nemen. U kunt uw vriendin namelijk een romantisch weekendje cadeau doen. Dit kan ter gelegenheid van verschillende zaken. Denk dan bijvoorbeeld aan een verjaardag, 1 jaar samen, een leuk nieuwjaarsgeschenk – of gewoon omdat u samen met uw vriendin een leuk, romantisch moment wenst te beleven. Laat u meeslepen in het verhaal van de stad der romantiek. Parijs natuurlijk!
weekendje Parijs

Beste deals

Het spreekt voor zich waarom Parijs het toneel is van een romantisch weekendje weg. De hoofdstad van Frankrijk staat namelijk gekend als de stad van de romantiek. Er valt een hoop te beleven. Uw vriendin kan uren shoppen in de winkelcentra en ook de Champs-Elysees (bekendste winkelstraat van Parijs) staat in het teken van shoppen. Uiteraard kunt u ook samen cultuur opsnuiven en tal van zaken bezoeken: eiffeltoren, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Moulin Rouge, … . De Franse keuken proeven door een bezoek te brengen aan een traditioneel restaurantje of de stad verkennen door middel van een fikse stadswandeling, het kan allemaal.

Verder is Parijs perfect bereikbaar door middel van de trein. Rome, Venetië en Barcelona zijn ook leuke alternatieven, maar het kostenkaartje schiet dan de lucht in. Parijs is doenbaar. Met andere woorden: een romantisch weekendje weg in Parijs is het ideale cadeau. U doet er namelijk niet alleen uw vriendin een plezier mee, maar ook uzelf. U gaat namelijk een romantisch weekend tegemoet.

Bekijk alle aanbiedingen