Romantisch weekendje

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een romantisch weekendje, dan hoeven we het niet onder stoelen of banken te stoppen dat Parijs absoluut één van de betere bestemmingen is van Europa. Tijdens een romantisch weekendje in de Franse hoofdstad kan je namelijk niet alleen rekenen op een zeer gezellige sfeer, daarnaast kan je ook nog eens vertoeven in een fantastische toeristische infrastructuur en kan je ook een vleugje cultuur opsnuiven. Tel daarbij nog eens op dat Parijs na het ondergaan van de zon in een warme gloed wordt omgetoverd en je hebt meteen enkele uitstekende redenen om er voor te kiezen om een romantisch weekendje in de Franse hoofdstad door te brengen.
Romantiek in Parijs

Parijs bij nacht

Na het ondergaan van de zon laat de lichtstad haar ware gelaat zien. Parijs is een stad die overdag reeds over een bepaalde charme beschikt, maar haar echte troeven worden toch vooral ‘s nachts uitgespeeld. Na zonsondergang krijgt de stad een warme gloed over haar waardoor alles er meteen helemaal anders en vooral nog sfeervoller uit komt te zien. De Eiffeltoren wordt getransformeerd in één vuurzee terwijl ook bekende plaatsen zoals de Place de la Concorde meteen over een geheel andere uitstraling beschikt. Parijs bij nacht vormt dan ook de ideale plaats om even lekker gezellig met z’n tweetjes in rond te dolen en de echte magie van de lichtstad te ervaren. Het mag dan ook duidelijk zijn, tijdens een romantisch weekendje Parijs mag een wandeling in het vurig verlichte Parijs beslist niet op de planning ontbreken.
romantisch Parijs

Beste deals

Boottocht over de Seine

Iets wat je tijdens een romantisch weekendje absoluut moet doen is een boottocht maken over de rivier de Seine. Een dergelijk boottochtje laat je niet alleen kennismaken met de leukste stukken van de Franse hoofdstad, daarnaast vormt het een ideale activiteit om samen met je partner te ondernemen. Wil je het echt bijzonder maken? Probeer dan eens een boottochtje over de Seine in de morgen. Met de nevel die over de stad hangt en de warme gloed van de opkomende zon ziet alles er zomaar nog lieflijker en romantischer uit.
Ideale bestemming voor een huwelijksaanzoek
boottochtje over de Seine

Ben je op zoek naar een ideale bestemming voor een romantisch weekendje en denk je er over na om je partner daar ten huwelijk te vragen? In dat geval is Parijs altijd een interessante keuze! De lichtstad kenmerkt zich door een unieke, romantische sfeer en uitermate sfeervolle plaatsen waar een huwelijksaanzoek plaats kan vinden om nooit meer te vergeten. Zoals eerder in dit artikel aangegeven kan je er uiteraard ook voor kiezen om je partner ten huwelijk te vragen tijdens een boottocht op de Seine of wat te denken van de top van de Eiffeltoren? Daarnaast vormen ook de vele bruggen een ideale locatie voor een dergelijke romantische gebeurtenis en kan je zelf een slotje aan één van de Parijse bruggen hangen om je liefde definitief te bezegelen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een romantisch weekendje Parijs kan zomaar even een knallend einde krijgen!

 

Bekijk alle aanbiedingen