Verwenweekend Parijs

Weekendjes heb je in alle vormen. De één wenst bijvoorbeeld de stad te ontdekken en hoeft geen luxe. Deze boekt een ticket met de TGV naar Parijs en zal daar overnachten in een jeugdherberg. Op die manier is het mogelijk om een echt goedkoop weekendje naar Parijs te plannen. Het spreekt voor zich dat dit niet voor iedereen voldoende is. Een verwenweekend naar Parijs is bijvoorbeeld een andere optie. Bij dergelijke weekendjes speelt de prijs een mindere rol. De aanwezigheid van wellness en wat meer luxe dan gewoonlijk zijn de kenmerken van dergelijke trip.

Een verwenweekend hoeft geen fortuin te kosten. Absolute luxe zal natuurlijk een invloed hebben op de prijs, maar voor ieder budget is er wel iets te vinden. We raden je aan om het aanbod van onze partnersite eens te bekijken. Gewoon even de beschikbare datum selecteren en nadien kun je in het menu aangeven wat je precies wenst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om enkel hotels met een wellness, een buitenzwembad of een binnenzwembad te selecteren. Het verwengedeelte gedurende een verwenweekend in Parijs kun je ook zelf creëren. Genieten van de gastronomie, een glaasje champagne drinken op de hotelkamer samen met de geliefde of eens een avondje in een sauna en jacuzzi doorbrengen is alvast de ideale start.

Beste deals

Het Hôtel du Triangle d’Or is een voorbeeld van het perfecte hotel om een verwenweekendje te organiseren. Met onder meer een uitstekende ligging, een goede score en een gedeelte wellness zal niets ontbreken.

hotel voorbeeld

Neem even een kijkje op booking.com en de kans is groot dat er een geschikt hotel wordt gevonden. Het aanbod is enorm groot en qua een verwenweekend in Parijs is er veel mogelijk. Wij wensen jullie alvast veel plezier gedurende het weekend.

Bekijk alle aanbiedingen