Citytrips naar Parijs

Parijs bezoeken loont zeker de moeite. Er valt veel te beleven en de stad is ook gemakkelijk bereikbaar. Er zijn ook enorm veel mogelijkheden om af te zakken naar de stad der romantiek. Citytrips naar Parijs zijn hot. Busmaatschappijen voeren je binnen no time naar de stad en daar is het dan mogelijk om onder leiding van een gids de stad te verkennen. U kunt ook zelf rijden en met de wagen gaan. Echter, verstandig is dit niet. Parkeerplaatsen zijn er duur en de echte Parisiens vinden het niet zo erg als er wat deukjes in hun wagen zijn. Met andere woorden: laat de wagen maar thuis indien het de doelstelling is om het centrum van Parijs te bezoeken. De metro is veel handiger en effîciënter.

Het is moeilijk om te stellen wat het beste idee is omtrent een stedentrip. Alles hangt namelijk af van de persoonlijke voorkeur. Dit is alvast een goed idee:

Beste deals
  • Beslissen hoeveel nachten u wenst te verblijven in Parijs en dan een hotel boeken. Er zijn enorm veel aanbieders en ook qua hotels is er geen schaarste in de stad. Gewoon nog even uitmaken waar u ongeveer wenst te logeren. Weet dat een hotel in centrum Parijs geen vereiste is.
  • Eerst de boeking bevestigen en dan kijken voor treintickets. Doe dit ruim op voorhand, dan is het mogelijk om goedkopere tickets te regelen.  Met 2 personen is 100 euro in totaal (heen en terug) een indicator. Dat is 25 euro per rit (wat best goedkoop is). Het is ook verstandig om vroeg af te zakken naar Parijs. Dan is het mogelijk om eventuele tassen reeds in het hotel te plaatsen vooraleer u kunt inchecken. Ondertussen kunt u de stad al gaan verkennen. Indien u bijvoorbeeld om 12u al moet uitchecken, dan is het ook verstandig om treintickets voor 20-21u aan te schaffen. Zo heeft u nog een extra dag en kunt u nog een hoop doen (iets bezoeken, eten in Parijs, …). Ook hier is het mogelijk om uw tassen nog een tijdje in het hotel te plaatsen. Meestel is dit geen probleem.
  • Eenmaal ter plaatse: genieten van de prachtige stad.

Natuurlijk kunt u het ook volledig anders regelen. Met de bus, de wagen, het vliegtuig. Zoals reeds vermeld: alles hangt af van uw voorkeur. Aarzel niet langer en bekijk de citytrips naar Parijs:

Bekijk alle aanbiedingen