Goedkope hotels centrum Parijs

Gedurende een citytrip dient men rekening te houden met het voorbehouden budget. Sommige personen hebben een beperkt budget en wensen te kosten van het verblijf te drukken. Uiteraard is het de wens om zo min mogelijk in te boeten aan comfort en een hotel in het centrum van de stad is dan ook vaak een vereiste. In dit artikel kijken we in welke mate het mogelijk is om goedkope hotels in centrum Parijs te vinden. Logeren in Parijs hoeft helemaal geen fortuin te kosten.

Eerst en vooral: wat is goedkoop? Voor de één is een hotelkamer voor 50 euro per persoon een schappelijke prijs en de ander vindt dit dan net een beetje te duur. Men zou kunnen stellen dat iedere toerist andere belangen heeft. Jonge koppeltjes hechten bijvoorbeeld iets meer belang aan de uitstraling van het hotel op gebied van romantiek en fanatieke reizigers willen een goede ligging zodat ze op een vlotte manier de bezienswaardigheden kunnen aanschouwen. Ook qua budget zijn er aardig wat verschillen. In Parijs zijn er jeugdherbergen en deze zijn over het algemeen een flink stuk goedkoper dan hotels. Het hoeft geen betoog dat de luxe aangeboden door het hotel rechtstreeks in verband te brengen is met de gevraagde prijs. Voor personen die enkel de stad wensen te bezoeken en het hotel enkel gebruiken om te overnachten en te ontbijten zijn bepaalde zaken overbodig. Bijvoorbeeld gratis parkeerplaats voor de deur, een fitness, een sauna (wel een aanrader voor een verwenweekend) in het hotel, …Een gewone kamer en een ontbijt volstaat ruimschoots. Minder comfort heb je bijvoorbeeld in een jeugdherberg of op een camping, daar is de prijs dan ook opmerkelijk lager.

Beste deals

De ligging speelt ook een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Indien er geen goedkoop hotel gevonden wordt in het centrum van de stad is het altijd mogelijk om iets verder uit te wijken. Handig is dan de nabijheid van metrolijnen. Parijs beschikt over een uitgebreid netwerk van metrolijnen en deze brengen de toeristen goedkoop en efficiënt naar alle hoeken van de stad. Niet in het centrum, maar wel een hotel vlakbij een halte

Hoe men het ook bekijkt: In Parijs is er geen gebrek aan hotels. We raden je aan om even een kijkje te nemen bij onderstaande aanbieder. Selecteer de periode van de citytrip en bekijk de aanbiedingen. Op elk ogenblik loopt er wel ergens een leuke kortingsactie bij een zeker hotel en dan is het mogelijk om tegen een goedkoper tarief te logeren.

hotel Parijs zoeken

Bekijk alle aanbiedingen